Wat wij doen.

Uw Motormakelaar | Motor kopen of verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ook voor al het onderhoud, reparaties en schadeherstel na een ongeval.

bemiddeling motor kopen verkopen

Wij geven u gericht advies bij de aankoop van uw nieuwe motorfiets. Door onze expertise en ervaring zijn wij in staat u te begeleiden bij het maken van een goede beslissing op basis van uw behoeften, budget en rijomstandigheden.

Wij helpen u met de verkoop of inruil van uw motorfiets. Door onze persoonlijke en klantgerichte aanpak  in combinatie met ons vermogen om de waarde van uw motorfiets te maximaliseren, zorgen wij voor een betere deal dan diverse “opkoopsites”!

Kies bewust, rij gerust!

motor verkopen

Onze bemiddeling bij de aan- of verkoop van uw motorfiets is maatwerk! Of wij u vergezellen bij het bekijken van een motorfiets of dat wij werken op basis van uw zoekopdracht, wij staan klaar om te helpen!

Door ons uitgebreide netwerk in internationale markten zijn wij ook in staat te bemiddelen bij de aankoop van uw droommotor zelfs als die in het buitenland staat.

Wilt u  uw motor verkopen? Ook daarin kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn. Van het opstellen van een goede advertentie tot het overnemen van de gehele verkoop waarbij wij uw motor in onze showroom plaatsen en zorgen voor actieve promotie via onze website, sociale media en diverse verkoopplatforms.

De keus is aan u!

garantie meetrapport

Wij streven naar maximale zekerheid en onderscheiden ons in garantie zodat u gebruikt kunt maken van de voordelen van de particuliere en zakelijke motormarkt!

Motorcheck Avoid a bad buy!

Waar een dealer alleen garantie verleent bij occasions uit eigen voorraad, verlenen wij ook garantie op de motorfiets die u aankoopt óf verkoopt op de particuliere markt.

Met de Motorcheck wordt door middel van geometriemeting gekeken of de motorfiets verborgen schade heeft of heeft gehad.  Daarnaast wordt de motor technisch op meer dan 40 punten gecontroleerd, de kilometerstand gecheckt en krijgt u standaard 6 maanden garantie!

reparatie onderhoud motorfiets

U bent welkom in onze ruime en moderne werkplaats, waar wij reparatie en onderhoud aan uw motorfiets verzorgen.

Onze eigen monteurs  beschikken kennis en ervaring, uw motorfiets is bij ons in goede handen!

Of het nu gaat om nieuwe banden, kleine- of grote beurt, reparaties, diagnose van problemen of het uitvoeren van complexe werkzaamheden, wij hebben de expertise om het werk snel en efficiënt uit te voeren, met oog voor detail en kwaliteit.

Ongeacht het merk, model of type motorfiets, u kunt erop vertrouwen dat wij de juiste zorg en aandacht aan uw motor besteden. Onze werkplaats is uitgerust met geavanceerde apparatuur en gereedschappen om een breed scala aan werkzaamheden uit te voeren, van eenvoudige olieverversingen tot complexe motorreparaties.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Kom langs in onze werkplaats en ervaar zelf de hoogwaardige service en toewijding waar we bekend om staan. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw motorfiets weer in topconditie te brengen!

Wilt u uw motor zelf verkopen? Maak dan gebruik van Motorcheck!

Met de Motorcheck 3D-geometriemeting en aankoopkeuring onderscheidt u uw motor van andere motoren.

Daarnaast biedt Motorcheck 6 maanden garantie bij de verkoop. Zo bent u niet aansprakelijk voor eventuele garantiekosten en wordt uw motor meer waard voor elke koper!

motor frame richten

Schade na een ongeval? Vervelend! Er komt dan veel op u af terwijl u mogelijk zelf ook nog aan het herstellen bent. Wij kunnen het hele traject rondom de schade voor u regelen.

Ons doel? U van A tot Z ontzorgen!

We beginnen met een nauwkeurige 3D-geometriemeting om de exacte omvang van de schade vast te stellen. Dit stelt ons in staat om een gedetailleerde schadetaxatie uit te voeren en een duidelijk plan op te stellen voor het herstel van uw motorfiets.

Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het herstellen van schade aan motorfietsen en zullen ervoor zorgen dat elke onderdeel met de grootste zorg wordt behandeld.

Naast het herstellen van de schade, bieden we ook de mogelijkheid om accessoires en kleding te vervangen die beschadigd zijn geraakt. Of het nu gaat om een beschadigde helm, een kapotte kuipruit of andere accessoires, wij zorgen ervoor dat uw motorfiets weer volledig uitgerust en klaar is voor de weg wanneer u dat bent!

Hoe werkt de bemiddeling?

Inventarisatie

Uw motor kopen

Als u een motor wilt kopen maken wij met u selectiecriteria op, waarin al uw wensen met betrekking tot uw nieuwe motor opgenomen zijn.  Zodoende zoeken wij gericht naar de motor die bij u past!

Uw motor verkopen

Bij verkoop van uw motor maken we een salesplan. Hierin is opgenomen welk soort bemiddeling u wenst en hoe wij deze gaan uitvoeren.  

Uitvoering

Uw motor kopen

Op het moment dat de selectiecriteria duidelijk zijn, gaan wij voor u aan de slag. Aan de hand van de inhoud van het selectiecriterium, bieden wij u één of meerdere motoren aan.  

Vervolgens bezichtigen we met u de motor welke u aanstaat en nemen de onderhandeling voor onze rekening.

Uw motor verkopen

Volgens het salesplan bieden wij uw motor aan middels de afgesproken kanalen. Dit kan zijn dat wij u adviseren en faciliteren bij de verkoop van uw motor tot aan het overnemen van de gehele verkoop. Wij doen wat bij u past en zorgen dat uw motor snel en goed verkocht wordt.

Aan- of Verkoop

Uw motor kopen

Als de bemiddeling heeft geleid tot de match met u en uw motor, dan zorgen wij voor de afwikkeling. Wij zorgen ervoor dat het voertuig op uw naam wordt gezet, faciliteren bij de betaling en maken de factuur met bijbehorende garantie op. Indien nodig verzorgen we het nog uit te voeren onderhoud en kunnen we de motor in topstaat bij u thuis afleveren. Zo gaat u zorgeloos genieten van uw nieuwe motor!

Uw motor verkopen

Wij vrijwaren de motor, zodat u direct van uw verantwoordelijkheid af bent en faciliteren de betaling van uw motor. Wij nemen de verkoop van u over, zodat u zorgeloos verder kunt.