Wat wij doen.

Uw motormakelaar | Motor kopen of verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bij het kopen van een motor komt u voor veel keuzes te staan; type motor, budget, gebruik, omstandigheden, etc. Deze keuzes bepalen uiteindelijk welke motor het gaat worden. Wij helpen u hierbij!

Als u uw motor wilt verkopen of inruilen, zijn er veel zaken die van invloed zijn op een goede deal. Uiteraard kunt u uw motor verkopen aan een ‘opkoopsite’, maar wij gaan de uitdaging aan om een betere deal te realiseren. Gegarandeerd een beter verkoopresultaat!

Bemiddelen bij de aankoop van uw motor doen wij op verschillende manieren, maar vooral op de manier welke u wenst. Zo gaan wij met u mee om een motor te bekijken die voldoet aan uw wensen, tot aan het volledig uitvoeren van een complete zoekopdracht met als resultaat dat u de motor koopt die bij u past!

Ook het bemiddelen bij de verkoop van uw motor, kan op verschillende manieren. Ook dit voeren wij uit op de manier welke met u overeenkomen. Van het opstellen van een goede advertentie, tot aan het overnemen van de gehele verkoop waarbij wij de motor in onze showroom plaatsen en de promotie via verschillende kanalen voor onze rekening nemen!

Wij onderscheiden ons in garantie. Waar een dealer alleen garantie verleent bij de occasions uit eigen voorraad, verzorgen wij ook garantie bij uw aankoop van een particulier of wanneer u uw motor verkoopt aan een particulier. Zo kunt u gebruik maken van de voordelen van de particuliere markt en kopen met zekerheid!

Onze garantieproducten Bikegarant en Bikegarant+ zijn ondergebracht bij Cargarant. Zo dragen wij uw garantiezorgen over aan een bedrijf die al meer dan 45 jaar één van de meest ervaren en toonaangevende garantiedeskundigen is in Europa.

Wilt u uw motor zelf verkopen, maar toch met garantie te koop aanbieden voor een beter verkoopresultaat? Bestel dan nú Bikegarant+.

Onze aanbod occasions is steeds wisselend en bestaat uit motoren uit eigen voorraad en welke wij voor klanten in de verkoop hebben.

 

Bekijk ons actuele aanbod!

Wilt u zelf uw motor of scooter verkopen? Dan wilt u het beste uit de verkoop halen!

 

Met het Bikegarant+ beoordelingsrapport onderscheidt u uw motor of scooter van andere motoren of scooters.

 

Daarnaast biedt Bikegarant+ 6 maanden garantie bij de verkoop. Zo bent u niet aansprakelijk voor eventuele garantiekosten en wordt uw motor of scooter meer waard voor elke koper!

Wij verlenen een optimale dienstverlening en bieden een compleet product aan. Om dit blijvend te garanderen, ontwikkelen wij continu samenwerkingen met partners. Zo kunnen wij nu ook motoren aanbieden op basis van financiering met Carmeleon.

 

Daarnaast hebben wij diverse samenwerkingen met kleine ondernemers omdat wij geloven dat we daardoor een verschil kunnen maken met onze kracht en flexibiliteit ten opzichte van de grote ondernemingen. Wij streven bij elke klant naar een persoonlijk succes!

Wij leveren  nieuwe en gebruikte motoren.

Wij doen altijd onze uiterste best om uw wensen te vervullen bij het zoeken naar uw droommotor! Om dit mogelijk te maken bieden we nieuwe en gebruikte motoren aan. We gaan zelfs nog een stap verder! Dit doen wij door verder te kijken dan ons eigen aanbod. Indien nodig halen wij uw droommotor elders uit Nederland, Duitsland, België of Itlaië. Zo zorgen wij dat we kunnen leveren wat u vraagt.

CF Moto en Voge

Wij zijn dealer van CF Moto en Voge en beschikken volledig over het aanbod van beide merken. Daarnaast werken wij mee aan de ontwikkelen van CF Moto en Voge in Nederland.

Interesse in het aanbod van CF Moto en Voge? Neem contact op of bezoek onze showroom!

Om u een nieuwe Zero of Sur-ron te kunnen leveren, werken wij samen met Electric Motorbikes.nl. Met de expertise van hen kunnen wij u ook met deze motoren van dienst zijn.

Neem contact met ons op voor meer info of bezoek onze showroom.

Occasions

Wij bieden verschillende gebruikte motoren aan. Zit er niet bij ons aanbod wat u zoekt? Geen probleem! Wij werken samen met veel dealers in Nederland, Duitsland en België, dus zoeken uw motor zo voor u op..!