Meer over Ons

Motormakelaar is een kleine zelfstandige onderneming die zich richt op het bemiddelen bij het kopen of verkopen van uw motor. Wij realiseren graag de best passende deal voor u.

Het gezicht achter Motormakelaar

In 2019 is Mark van Schaik de onderneming MVS Motormakelaardij gestart. Motorrijden is zijn grote passie. Mark is deels werkzaam bij de overheid, waar hij meerdere rijopleidingen genoten heeft en veel met motoren werkt. Van jongs af aan is Mark bezig met ondernemen en techniek. Deze combinatie, inclusief de motorervaring bij de overheid, dragen bij aan het succes van de dienstverlening van Motormakelaar!

Kernwaarden vanuit het karakter en de persoonlijkheid van Mark waarop de dienstverlening van Motormakelaar gebaseerd is zijn: betrouwbaar, hulpvaardig, deskundig en flexibel.

Ontstaan

Motormakelaar is ontstaan nadat Mark naast zijn werk af en toe motoren importeerde vanuit Duitsland, voor eigen gebruik en om te verkopen op de Nederlandse markt.

In deze periode ontdekte Mark dat veel mensen hun motor willen kopen van een particulier, dat het qua prijs gunstiger is dan bij een dealer. Maar het ontbreken van garantie en een deskundige blik, zijn dan vaak een struikelblok. Zodoende is Mark enthousiast zijn weg ingeslagen als motormakelaar!

Dienstverlening

Naast advies, bemiddeling, in-&verkoop en onderhoud, houden wij ons bezig met waarmee het ooit begon. In-, verkoop en importeren van motoren. Wij kopen nog regelmatig motoren in Duitsland. Deze motoren worden door ons met zorg geselecteerd, om u het beste te kunnen bieden. Wij kopen alleen motoren in bij gerenommeerde buitenlandse dealers, waar wij al geruime tijd zaken mee doen. Zo weten wij dat we kwaliteit in huis halen voor onze klant!

Flexibiliteit

Wij richten ons op de wensen en behoefte van de klant. Daarom hebben wij onze dienstverlening zo vormgegeven dat we ons flexibel kunnen inzetten. Onze diensten worden vanuit huis verleend en indien nodig komen we naar u toe.

Daarnaast hebben we flexibele openingstijden. Om onze flexibiliteit te waarborgen werken wij geheel op afspraak. Het voordeel is dat we u van dienst kunnen zijn op het moment dat dit u het beste uitkomt.

Vanaf april 2023 werken wij vanuit onze nieuwe vestiging in Lunteren. Door de groei bij de in- & verkoop, bemiddeling en reparatie en onderhoud, zijn we toe aan meer ruimte om onze dienstverlening verder te kunnen laten groeien. Hier gaan we genieten van meer meters showroom, een grotere werkplaats en de unieke samenwerking met Motorcheck.

Technische ondersteuning

Omdat het technische aspect binnen onze dienstverlening van groot belang is en wij ons toch vooral willen focussen op een goede dienstverlening, maken wij naast onze eigen werkplaats, gebruik van een aantal technische steunpunten. Met deze steunpunten hebben wij een samenwerking, om motoren goed te kunnen beoordelen met betrekking tot de technische staat. 

Een heel verhaal over wie wij zijn, maar uiteindelijk draait het bij ons om:

“Motorrijden is genieten! Dus laat het zorgeloos genieten zijn.”

Hoe werkt de bemiddeling?

Inventarisatie

Uw motor kopen

Als u een motor wilt kopen maken wij met u selectiecriteria op, waarin al uw wensen met betrekking tot uw nieuwe motor opgenomen zijn.  Zodoende zoeken wij gericht naar de motor die bij u past!

Uw motor verkopen

Bij verkoop van uw motor maken we een salesplan. Hierin is opgenomen welk soort bemiddeling u wenst en hoe wij deze gaan uitvoeren.  

Uitvoering

Uw motor kopen

Op het moment dat de selectiecriteria duidelijk zijn, gaan wij voor u aan de slag. Aan de hand van de inhoud van het selectiecriterium, bieden wij u één of meerdere motoren aan.  

Vervolgens bezichtigen we met u de motor welke u aanstaat en nemen de onderhandeling voor onze rekening.

Uw motor verkopen

Volgens het salesplan bieden wij uw motor aan middels de afgesproken kanalen. Dit kan zijn dat wij u adviseren en faciliteren bij de verkoop van uw motor tot aan het overnemen van de gehele verkoop. Wij doen wat bij u past en zorgen dat uw motor snel en goed verkocht wordt.

Aan- of Verkoop

Uw motor kopen

Als de bemiddeling heeft geleid tot de match met u en uw motor, dan zorgen wij voor de afwikkeling. Wij zorgen ervoor dat het voertuig op uw naam wordt gezet, faciliteren bij de betaling en maken de factuur met bijbehorende garantie op. Indien nodig verzorgen we het nog uit te voeren onderhoud en kunnen we de motor in topstaat bij u thuis afleveren. Zo gaat u zorgeloos genieten van uw nieuwe motor!

Uw motor verkopen

Wij vrijwaren de motor, zodat u direct van uw verantwoordelijkheid af bent en faciliteren de betaling van uw motor. Wij nemen de verkoop van u over, zodat u zorgeloos verder kunt.

Veelgestelde vragen
Motormerken die wij verkopen:
CFMoto_Logo
Kopie van logo-voge
ddaefd1e54787042db634f26fac284cb.png
bmw.svg
logo_motorbikes_hires.png
cd5b9ca665180111f451f0663fecc2a7.png
ktm.png
PinClipart.com_us-history-clip-art_627802.png
ducati-logo-256EB5E75F-seeklogo.com_.png
Buell-Motorcycles-emblems.jpg
1280px-Yamaha_logo.svg.png
images-3
243a3da23a9158833f6e2e23da6ad932.png
Moto-Guzzi-logo-400x224.png
Benelli_logo_motorcycle_company_2.png
Suzuki-Logo-PNG.png
logo-aprilia-motor-png-aprilia-logo-600.png