6 cadeautips voor motorrijders

De kerstman zat eens te denken… Wat hij de motormuizen dit jaar eens zou schenken… Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor een motorliefhebber? Dan is een reinigingspakket wellicht het perfecte cadeau! In deze blog geven wij je 6 cadeautips voor motorliefhebbers.

En om in de kerst spirit te blijven hebben wij ook een speciale kerstactie: krijg bij aankoop van twee reinigingspakketten naar keuze een gratis Snelwax ter waarde van €9,95 en worden jouw pakketten gratis verzonden. Cadeautje van ons!

1 Motorreiniger startpakket - €59,95

Om je een perfecte start te geven hebben wij een mooie set samengesteld met alle producten die je nodig hebt om jouw motor helemaal schoon te krijgen, hoe vies je motor ook is!

Wat zit er allemaal in dit pakket? Niet 1 maar 2 flessen motorfiets-reiniger! Vul de foamer met de reiniger en begin met spuiten! Geloof ons, dit is het leukste gedeelte. Om de velgen en de ketting ook te voorzien van een goede schoonmaakbeurt krijg je 500ml kettingreiniger.

En waar maken we alles mee schoon? Met doeken en sponzen natuurlijk! Zelfs daar hebben we aan gedacht. Zo krijg je een viscosespons, velgenspons en een PU-poetsdoek. Kortom: een perfect cadeau voor iemand met een motor die wel eens een schoonmaakbeurt kan gebruiken!

motoren reiniger start pakket

2 Motorvelgen en -ketting pakket - €22,95

Herken jij het probleem van vieze velgen die je niet schoon krijgt? Dan hebben wij een wondermiddeltje voor je! Met het velgen en ketting pakket krijg je je velgen gegarandeerd glanzend schoon in een handomdraai.

Deze set is compleet met:

• Velgen en kettingreiniger 500ML
• Kettingborstel
• P.U. Poetsdoek
• 2 velgensponzen

velgen en ketting pakket voor motoren

3 RVS uitlaatreiniger pakket - € 31,95

Wanneer is de laatste keer dat de uitlaat van jouw, zijn of haar motor is gereinigd? Dit is een klusje voor aanpakkers die écht goed willen zorgen voor hun motor. Verdient jouw motor deze extra zorg?

Gebruik dan de speciale pasta uit dit starterspakket. Samen met één van de vier inbegrepen sponzen en een poetsdoek zorg jij ervoor dat de uitlaat zo goed als nieuw zal zijn!

cadeautips voor motorliefhebbers reinigingspakketten

4 Textiel reiniger en impregneerset - €29,95

Een motorliefhebber die erg zuinig met zijn of haar spullen omgaat? Dan is dit pakket echt iets voor deze motormuis! Met de pak & helm reiniger veeg je zo alle viezigheid weg na een avontuurlijke rit. En om je textiel soepel te houden en te beschermen tegen regen, vuil en UV straling zit erin dit pakket ook nog onze textiel impregneer. Zo gaat je mooie pak heel wat langer mee!

cadeautips voor motorliefhebbers: reinigingspakket

5 Leder reiniger en impregneerset - €29,95

Is je pak niet van textiel maar van leer? Kies dan voor de leder reiniger en impregneerset en vergroot je rijplezier met een schoon, fris en soepel pak en verleng de levensduur van je leer in een handomdraai! Alles wat je hiervoor nodig hebt zit bij de set:

• 500 ml leder impregneer
• 600 ml pak & helm reiniger
• PU-poetsdoek

cadeautips voor motorliefhebbers: reinigingspakket

6 Helmenpakket - € 24,95

Haargel, haarlak, make-up aan de binnenkant van je helm? Vliegjes en zand aan de buitenkant van je helm? Met dit helmenpakket is viezigheid verleden tijd. Met 600 ml pak & helm reiniger, een PU-poetsdoek en het vizier reiniger startset reinig je je helm in een handomdraai en is hij straks weer zo goed als nieuw!

cadeautips voor motorliefhebbers: reinigingspakket

Hopelijk weet jij nu wat jij dit jaar onder de kerstboom gaat leggen! Wie ga jij dit jaar blij maken? Om je naast de 6 cadeautips voor motorliefhebbers nog een tip te geven: bestel twee pakketten en krijg hier GRATIS de Snelwax bij (ter waarde van € 9,95) én ontvang gratis verzending! Zo kan jij nóg meer motormuizen (of jezelf) blij maken! Wij wensen je alvast een warme en fijne kerst.

Laat je het reinigen en verzorgen liever aan iemand anders over? Dan helpen wij je graag! Klik hier voor meer informatie. Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onze mail info@motormakelaar.com of bel naar 06 17008636.