Wat wij doen.

Uw Motormakelaar | Motor kopen of verkopen? U bent bij ons aan het juiste adres!

Ook voor onderhoud, reparaties en schadeherstel aan uw motorfiets.

bemiddeling motor kopen verkopen

Wij bieden deskundig advies voor de aankoop van uw nieuwe motorfiets, afgestemd op uw behoeften, budget en rijomstandigheden. Daarnaast helpen wij u bij de verkoop of inruil van uw motorfiets, waarbij onze persoonlijke aanpak en waardeoptimalisatie zorgen voor betere deals dan “opkoopsites”.

Kies bewust, rij gerust!

motor verkopen

Onze bemiddeling bij de aan- of verkoop van uw motorfiets is maatwerk. Of het nu gaat om begeleiding bij bezichtigingen of zoeken op basis van uw wensen, wij staan voor u klaar!

Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk kunnen wij ook bemiddelen bij de aankoop van motorfietsen in het buitenland.

Wilt u uw motor verkopen? Wij helpen u graag, van het opstellen van een advertentie tot volledige verkoopbegeleiding, inclusief plaatsing in onze showroom en promotie via onze website, sociale media en verkoopplatforms.

De keuze is aan u!

garantie meetrapport
Wij bieden maximale zekerheid en onderscheiden ons met uitgebreide garantie, zodat u profiteert van zowel de particuliere als zakelijke motormarkt.

Motorcheck: Avoid a bad buy!

In tegenstelling tot dealers die alleen garantie bieden op hun eigen occasions, bieden wij ook garantie op motorfietsen die u koopt of verkoopt op de particuliere markt.

Met de Motorcheck controleren we de motor op verborgen schade via geometriemeting, voeren een technische inspectie uit op meer dan 40 punten, controleren de kilometerstand en geven standaard 6 maanden garantie!

reparatie onderhoud motorfiets

Welkom in onze ruime en moderne werkplaats voor reparatie en onderhoud van uw motorfiets.

Onze ervaren monteurs zorgen met kennis en expertise voor uw motor, ongeacht merk of model. Of het nu gaat om nieuwe banden, een beurt, reparaties, diagnose of complexe werkzaamheden, wij voeren alles snel en efficiënt uit met oog voor detail en kwaliteit.

Onze werkplaats is uitgerust met geavanceerde apparatuur voor uiteenlopende werkzaamheden, van olieverversingen tot motorreparaties.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Kom langs en ervaar onze hoogwaardige service en toewijding. Wij kijken ernaar uit om uw motorfiets weer in topconditie te brengen!

Wilt u uw motor zelf verkopen? Gebruik dan Motorcheck!

Met de 3D-geometriemeting en aankoopkeuring onderscheidt uw motor zich van de rest. Bovendien biedt Motorcheck 6 maanden garantie bij de verkoop, waardoor u niet aansprakelijk bent voor garantiekosten en uw motor aantrekkelijker wordt voor kopers!

Klik op onderstaande button voor meer informatie!

motor frame richten

Schade na een ongeval? Dat is vervelend! Terwijl u mogelijk nog aan het herstellen bent, regelen wij het hele schadeproces voor u.

Ons doel? U volledig ontzorgen!

We starten met een nauwkeurige 3D-geometriemeting om de schade exact te bepalen, gevolgd door een gedetailleerde schadetaxatie en herstelplan. Onze ervaren monteurs herstellen uw motorfiets met de grootste zorg.

Daarnaast vervangen we beschadigde accessoires en kleding, zoals helmen en kuipruiten. Zo is uw motorfiets weer volledig uitgerust en klaar voor de weg zodra u dat bent!

Hoe werkt de bemiddeling?

Inventarisatie

Uw motor kopen

Wij stellen samen met u selectiecriteria op, waarin al uw wensen voor uw nieuwe motor zijn opgenomen. Zo zoeken wij gericht naar de motor die bij u past!

Uw motor verkopen

Bij verkoop maken we een salesplan, waarin we het type bemiddeling en de uitvoering ervan vastleggen.

Uitvoering

Uw motor kopen

Zodra de selectiecriteria duidelijk zijn, gaan wij voor u aan de slag en bieden we u één of meerdere motoren aan. We bezichtigen samen de motor van uw keuze en nemen de onderhandelingen voor onze rekening.

Uw motor verkopen

Volgens het salesplan bieden wij uw motor aan via de afgesproken kanalen. We kunnen u adviseren en faciliteren bij de verkoop, of de gehele verkoop voor u overnemen. Wij zorgen ervoor dat uw motor snel en goed verkocht wordt.

Aan- of Verkoop

Uw motor kopen

Als we de perfecte match hebben gevonden, regelen wij de afwikkeling: we zetten het voertuig op uw naam, faciliteren de betaling en maken de factuur met garantie op. Indien nodig, voeren we onderhoud uit en leveren de motor desgewenst in topstaat bij u thuis af. Zo kunt u onbekommerd genieten van uw nieuwe motor!

Uw motor verkopen

Wij vrijwaren de motor, zodat u direct van uw verantwoordelijkheid af bent, en faciliteren de betaling. Wij nemen de gehele verkoop over, zodat u zorgeloos verder kunt.