Meer over Ons

Motormakelaar is een kleine zelfstandige onderneming die zich richt op het bemiddelen bij het kopen of verkopen van uw motor. Wij realiseren graag de best passende deal voor u.

Het gezicht achter Motormakelaar

In 2019 is Mark van Schaik de onderneming MVS Motormakelaardij gestart. Motorrijden is zijn grote passie. Mark is deels werkzaam bij de overheid, waar hij meerdere rijopleidingen genoten heeft en veel met motoren werkt. Van jongs af aan is Mark bezig met ondernemen en techniek. Deze combinatie, inclusief de motorervaring bij de overheid, dragen bij aan het succes van de dienstverlening van Motormakelaar!

Kernwaarden vanuit het karakter en de persoonlijkheid van Mark waarop de dienstverlening van Motormakelaar gebaseerd is zijn: betrouwbaar, hulpvaardig, deskundig en flexibel.

Oprichter en eigenaar Mark van Schaik
Mark op reis

Ontstaan

Motormakelaar is ontstaan nadat Mark naast zijn werk af en toe motoren importeerde vanuit Duitsland, voor eigen gebruik en om te verkopen op de Nederlandse markt.

In deze periode ontdekte Mark dat veel mensen hun motor willen kopen van een particulier, dat het qua prijs gunstiger is dan bij een dealer. Maar het ontbreken van garantie en een deskundige blik, zijn dan vaak een struikelblok. Zodoende is Mark enthousiast zijn weg ingeslagen als motormakelaar!

Dienstverlening

Naast advies, bemiddeling, in-&verkoop en onderhoud, houden wij ons bezig met waarmee het ooit begon. In-, verkoop en importeren van motoren. Wij kopen nog regelmatig motoren in Duitsland. Deze motoren worden door ons met zorg geselecteerd, om u het beste te kunnen bieden. Wij kopen alleen motoren in bij gerenommeerde buitenlandse dealers, waar wij al geruime tijd zaken mee doen. Zo weten wij dat we kwaliteit in huis halen voor onze klant!

Flexibiliteit

Wij richten ons op de wensen en behoefte van de klant. Daarom hebben wij onze dienstverlening zo vormgegeven dat we ons flexibel kunnen inzetten. Onze diensten worden vanuit huis verleend en indien nodig komen we naar u toe.

Daarnaast hebben we flexibele openingstijden. Om onze flexibiliteit te waarborgen werken wij geheel op afspraak. Het voordeel is dat we u van dienst kunnen zijn op het moment dat dit u het beste uitkomt.

Vanaf april 2023 werken wij vanuit onze nieuwe vestiging in Lunteren. Door de groei bij de in- & verkoop, bemiddeling en reparatie en onderhoud, zijn we toe aan meer ruimte om onze dienstverlening verder te kunnen laten groeien. Hier gaan we genieten van meer meters showroom, een grotere werkplaats en de unieke samenwerking met Motorcheck.

Technische ondersteuning

Omdat het technische aspect binnen onze dienstverlening van groot belang is en wij ons toch vooral willen focussen op een goede dienstverlening, maken wij naast onze eigen werkplaats, gebruik van een aantal technische steunpunten. Met deze steunpunten hebben wij een samenwerking, om motoren goed te kunnen beoordelen met betrekking tot de technische staat. 

Van alle markten thuis!

Een heel verhaal over wie wij zijn, maar uiteindelijk draait het bij ons om:

“Motorrijden is genieten! Dus laat het zorgeloos genieten zijn.”