Motor kopen

Bent u van plan een motor aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan motoren. Bij MVS Motormakelaardij kunt u terecht voor verschillende zaken. Één van die zaken is kopen van motoren. We schaffen regelmatig motorfietsen aan in Duitsland welke wij zorgvuldig geselecteerd hebben om u de beste motor te bieden. We schaffen alleen motorfietsen van bekende Duitse dealers aan, met wie we een langdurige zakelijke relatie hebben. Zo weten we dat we klanten kwaliteitsproducten kunnen leveren!

Als u een motor wilt kopen gaan wij graag met u in gesprek om al uw wensen goed in kaart te brengen. Wanneer dit gedaan is, gaan wij gericht op zoek naar een motor die bij u past! Nadat we op zoek zijn gegaan naar de perfecte motor die volledig aan uw wensen voldoet,  bieden wij u één of meerdere motoren aan. Vervolgens bezichtigen we samen uw favoriete motor. Wij nemen de onderhandeling voor onze rekening. Als de bemiddeling heeft geleid tot een match, dan zorgen wij voor de afhandeling. Wij zorgen ervoor dat het voertuig op uw naam wordt gezet, faciliteren bij de betaling en maken de factuur met bijbehorende garantie op. Indien nodig verzorgen we het nog uit te voeren onderhoud en kunnen we de motor in topstaat bij u thuis afleveren. Zo gaat u zorgeloos genieten van uw nieuwe motor!

Advies & bemiddeling

Bij het kopen van een motor zijn er veel belangrijke punten om op te letten. Zo zijn het type motor, budget, het gebruik en de omstandigheden erg belangrijk tijdens het maken van een keuze voor de perfecte motor! Al deze punten bepalen uiteindelijk welke motor het zal worden.  Wij helpen u met het maken van de beste keuze. Wij hanteren een bemiddelingstermijn van zes maanden.Aan het eind van deze periode beschikt u over een passende motor. 

Wanneer u via ons een motor koopt, bieden wij garantie op uw nieuwe motor. Wij onderscheiden ons hiermee van anderen, omdat u bij ons tevens garantie krijgt wanneer u particulier een motor koopt. Onze Bikegarant en Bikegarant+ garantieproducten maken deel uit van Cargarant. Zo dragen wij uw garantieproblemen over aan een bedrijf dat al meer dan 45 jaar een van de meest ervaren en toonaangevende garantie-experts in Europa is geworden. Wilt u de motor zelf verkopen, maar toch garantie aanbieden om te verkopen voor betere verkoopresultaten? Bestel dan direct Bikegarant+.

Waarom MVS Motormakelaardij?

Bij ons kunt u terecht voor alle zaken rondom uw motor. Wij bieden het volledige pakket. Wij ondersteunen u tijdens het kopen of verkopen van uw motor maar u kunt bij ons ook terecht voor de financiering van uw motor. We kijken samen met u wat uw wensen zijn wanneer u uw motor aan gaat schaffen. Ook uw motor verkopen gaat razendsnel door ons grote netwerk en online promotie. Wij nemen alle zaken voor u uit handen: van onderhandeling tot het overschrijven van het voertuig. Op deze manier kunt u onbezorgd een motor kopen of verkopen en is het ook nog eens snel geregeld. Wanneer u een motor koopt is de garantie verzekerd door BikeGarant en als klap op de vuurpijl kunt u bij ons zelfs een financiering krijgen voor uw motor. 

 

Heeft u interesse in het kopen van een motor, het verkopen of andere zaken? Neem even contact met ons op. Door middel van een vrijblijvend telefoongesprek bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen.