Advies & bemiddeling

Wanneer u uw motor gaat verkopen zijn er een aantal zaken die dit proces kunnen beïnvloeden. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om u een zo goed mogelijk en gratis advies te geven over dit proces. U kunt ervoor kiezen uw motor te verkopen aan een ‘opkoopsite’. Wij gaan de uitdaging aan om dit zelf te doen. Zo kunnen we een betere deal realiseren! Wij nemen het verkoopproces volledig uit handen. Wij zorgen voor een professionele advertentie en plaatsen uw motor in de showroom. Daarnaast zullen wij de promotie verzorgen tijdens het verkoopproces, op deze manier kunt u gebruik maken van ons grote netwerk.

Garantie

Tijdens het verkopen van uw motor kunt u kiezen voor een garantie via Bikegarant. Hierdoor maakt u gebruikt van de voordelen van het verkopen aan particulieren maar verkoopt u met zekerheid. Onze garantieproducten Bikegarant en Bikegarant+ zijn ondergebracht bij Cargarant. Zo dragen wij uw garantie zorgen over aan een bedrijf die al meer dan 45 jaar één van de meest ervaren en toonaangevende garantie deskundigen is in Europa.

Wilt u zelf uw motor verkopen? Bikegarant+ biedt u een officieel beoordelingsrapport waarmee u uzelf kunt onderscheiden van de rest tijdens het verkopen van uw motor. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een garantie van 6 maanden voor wanneer u uw motor gaat verkopen. Met deze zekerheid bent u niet aansprakelijk voor garantiekosten en wordt de motor meer waard voor de koper. U kunt online gemakkelijk een technische beoordeling aanvragen. Wanneer u dit gedaan heeft controleren wij uw motor op 40 verschillende punten, u kunt zelf de locatie kiezen waarop u dit wilt doen. Wanneer u uw motor gaat adverteren, inclusief een beoordelingsrapport waarin u kunt aantonen hoe goed uw motor is, is dit absoluut een meerwaarde. 

Motor kopen

Wilt u een motor kopen of inruilen? Dan bent u bij MVS Motormakelaardij aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan motoren. Als u op zoek bent naar uw droommotor gaan wij graag met u in gesprek om al uw wensen goed in beeld te brengen. Wanneer dit gedaan is, gaan wij gericht op zoek naar een motor die bij u past! Nadat we op zoek zijn gegaan naar de perfecte motor die volledig aan uw wensen voldoet,  bieden wij u één of meerdere motoren aan. We schaffen regelmatig motorfietsen aan in Duitsland, bij bekende Duitse dealers met wie wij al lang een samenwerking hebben, welke wij zorgvuldig geselecteerd hebben om u de beste motor te bieden. 

Door de langdurige samenwerking die wij hebben met onze dealers kunnen wij u de garantie geven dat we enkel en alleen kwaliteitsproducten leveren. Wanneer we de juiste motor gevonden hebben bezichtigen we samen uw de desbetreffende motor. Wij nemen het volledige proces voor u uit handen; van de onderhandeling tot afhandeling. Wij zorgen ervoor dat het voertuig op uw naam komt te staan, ondersteunen bij de betaling en maken de factuur met bijbehorende garantie op. We leveren de motor zelfs bij u af!