MVS Motormakelaardij, wie zijn wij en wat doen we?

Bikegarant+ is een onderdeel van MVS Motormakelaardij. MVS is een dienstverlener voor advies, bemiddeling en garantie in de markt van gebruikte motoren. Wij bemiddelen op een aantal verschillende manieren. Wij adviseren je wanneer jij jouw droommotor gaat kopen en brengen vooraf al jouw wensen goed in kaart. Zo ontdekken we samen wat een passende motor voor je is. Naast advies geven gaan we ook dieper in op de bemiddeling. We stellen bijvoorbeeld een advertentie op welke de verkoop zal bevorderen en we nemen het gehele proces uit jouw handen. Wil jij jouw motor verzekeren? Wij verzorgen garanties en verzekeringen van A tot Z. Als klap op de vuurpijl verlenen we ook financieringen voor jouw droommotor. 

De Motorgarantie

Het aanschaffen van een motor is wellicht spannend voor je. Wanneer wij jou ondersteunen in dit proces kun je straks zorgeloos genieten van jouw nieuwe aanwinst. Wij onderscheiden ons als het gaat om garantie. Wij verlenen namelijk niet alleen garantie bij occasions uit onze eigen voorraad, bij ons kun je ook terecht wanneer je jouw motor gaat verkopen of wanneer je een motor van een particulier koopt. Op deze manier krijg je bij ons de kans om te profiteren van de voordelen in de particuliere markt maar koop je ook met zekerheid.

Bikegarant+ door Cargarant

Ondanks dat je jouw motor goed hebt onderhouden en er bij een beoordeling geen bijzonderheden zijn aangetroffen, kan er altijd een defect ontstaan. Daarom kun je bij ons terecht voor de garantie van jouw motor. Wij dragen al jouw zorgen rondom de garantie over aan een bedrijf genaamd Cargarant. Zij beschikken over meer dan 45 jaar ervaring. Cargarant is één van de meest ervaren en meest toonaangevende garantie deskundigen, niet alleen in Nederland, maar zelfs in heel Europa. 

Bij Cargarant vind je Bikegarant+, Bikegarant+ biedt ten eerste een garantie van zes maanden (ook uit te breiden naar 12 of 24 maanden) waarbij je niet aansprakelijk bent voor eventuele garantiekosten. Zo wordt jouw motor meer waard voor elke koper! Naast de garantie ontvang je een digitaal beoordelingsrapport, dit is een technische keuring. Hiermee wordt een motor extra interessant voor een potentiële koper. Je laat namelijk niet alleen zien dat de motor in goede staat is, maar je geeft de koper ook de zekerheid dat hij of zij, met jouw motor, zorgeloos kan rijden. 

Tijdens de technische beoordeling van Bikegarant+ wordt jouw motor getest op meer dan 40 verschillende punten. Daarnaast wordt er een proefrit gemaakt. Los van deze punten is er nog een onderdeel bij de beoordeling. Onze experts kijken namelijk ook naar de onderhoudshistorie van de motor en maken aan de hand daarvan een inschatting van het te verwachten onderhoud. De locatie waar jouw motor getest wordt kun je zelf kiezen. Deze beoordelingslocaties zijn motoronderhoud- en reparatiebedrijven die voldoen aan verschillende criteria, zoals: kwaliteit, servicegerichtheid, hoogstaande technische kennis en passie voor motoren. Deze locaties blijven wij uiteraard voortdurend trainen op de uitvoering van de beoordeling. Kwaliteit staat bij MVS Motormakelaardij namelijk hoog in het vaandel.

Contact

Ben jij op zoek naar een garantie voor de aan- of verkoop van jouw motor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij regelen de garantie en kunnen je helpen bij het bemiddelen tijdens dit proces. Neem vrijblijvend contact met ons op.