De nieuwe motoren van CF Moto en Voge

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent dat er nieuwe motoren zijn uitgebracht. Wij zijn dealer van CF Moto en Voge en beschikken volledig over het aanbod van beide merken. Daarnaast werken wij mee aan de ontwikkeling van CF Moto en Voge in Nederland. We vertellen je graag meer over deze nieuwe motoren!

CF Moto

CF Moto is van origine een Chinees merk. Inmiddels heeft CF Moto al een goede naam opgebouwd in Europa op het gebied van Quad’s. In China is CF Moto marktleider op het gebied van motoren en heeft nu ook diverse motoren gebouwd voor de Europese markt.

Om aan onze vraag qua kwaliteit te voldoen, hebben ze de huidige modellen uitgevoerd met motorblokken die afgeleid zijn aan die van Kawasaki. Daarnaast is de elektronica van Bosch, de remmen van J.Juan, vering van KYB en is de motor voorzien Metzeler banden. 

Op deze manier ben je verzekerd van de kwaliteit die wij in Europa gewend zijn op motorgebied.

Qua prijs is CF Moto ongeveer 20 tot 25 % goedkoper dan modellen van vergelijkbare merken zoals bijvoorbeeld Kawasaki, Yamaha en Honda. En uiteraard worden de motoren geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en verzorgen wij voor u de service. Zo kunt u gerust met uw nieuwe CF Moto op pad!

En…?! In 2021 komen ook de nieuwe modellen 700 CL-X en de 1250 TR-G op de markt.

CF Moto 400NK

De 400NK is afgeleid van de populaire 650NK en is uitgerust met een 400cc paralleltwin met een vermogen van 41 pk en een koppel van 34,4 Nm. Deze motor koppelt sportiviteit aan elegantie en is nog een klasse hoger dan zijn voorganger. De CFMoto 400NK is je toeverlaat als het aankomt op puur rijplezier, beheersbaarheid en vingervlug bochtenwerk.

CF Moto 650NK

CFMOTO is misschien nog geen grote naam binnen de Benelux, maar daar kan binnenkort zomaar eens verandering in komen. De motor is uitgerust met een 2-cilinder motor en met standaard opties als ABS, wave remschijven, stalen remleidingen, volledige LED verlichting, verstelbare koppelingshendel en een automatische lichtschakeling. Met zijn actieve, licht sportieve zitpositie en comfortabele zadel kun je gerust een dagje eropuit. De motor rijdt onwijs soepel en valt makkelijk een bocht in.

CF Moto 650MT en 650GT

De sporttoerfiets 650GT en allroad 650MT. De basis van de twee motoren is een 649 cc staande twin. De GT wijkt op meer punten van de MT af dan je verwacht. De GT heeft een moderner TFT-dashboard, en de MT heeft juist een LCD-scherm. De GT is niet voorzien van een instelbare upsd-vork. Dit levert wel een unieke motorfiets op. Toch hebben ze ook een aantal dingen gemeen. De MT en GT zijn alle twee redelijk klassieke motorfietsen. Het rijgedrag verschilt dus niet tussen de twee motoren, alleen zit je een stuk lager op de GT en is er wat minder grondspeling. 

Voge

Voge is onderdeel van haar moederbedrijf Loncin die al decennia lang brandstofmotoren bouwen voor allerlei toepassingen. Ze bouwen zelfs motorblokken voor bekende merken zoals Kawasaki, BMW en MV Augusta.

Loncin komt nu de markt op met complete motoren voor de Europese markt onder de naam Voge. De modellen van 500cc zijn uitgevoerd met het motorblok van de bekende Honda CB500. Verder zijn ze opgebouwd met de elektronica van Bosch, vering van KYB, remmen van Nissin en Pirelli banden. Zo bewijzen ze dat ze hoog inzetten op kwaliteit. En met 2 jaar fabrieksgarantie kunt u voor een interessant bedrag al genieten van uw eigen Voge Experience!

Voge 500DS

Avontuurlijk en betrouwbaar. De nieuwe motor van Voge, de 500DS, is dé toermotor voor wie die durft om ook het asfalt te verlaten, buiten de grenzen van de stad te rijden en te verdwalen in de natuur. En dit zonder onderscheid te maken op het vlak van rijplezier of comfort. De 500DS is speciaal ontworpen voor diegene die liever in de natuur rijdt dan in steden. De 500DS biedt, onder andere dankzij het koppelrijke en soepele tweecilinder motorblok, zowel vertrouwen als prestaties aan de avonturier in ons. Deze toermotor heeft ook uitstekend comfort en een hoog rijplezier, belangrijke kenmerken voor motorrijders die graag kilometers maken!

Voge 500R

De twin van de 500R levert 43,5 pk bij 8500 toeren per minuut en levert prestaties die zelfs de meest veeleisende rijders tevreden zullen stellen. De belangrijke punten bij het ontwerp van deze motor zijn kracht, wendbaarheid, een agressief uiterlijk en een geweldig rijgedrag. Sensaties gegarandeerd. De 500R is uitgerust met componenten van topmerken zoals het BOSCH injectiesysteem, de Nissin remmen en de KYB veerelementen. 

Voge 300AC

Advanced classic. Dat is een passende naam voor de nieuwe motor van Voge: 300AC. De motor heeft een buitengewone combinatie van klassiek en moderne uitstraling. Met zijn koppelrijke ééncilinder motorblok, dat bijna 25 pk levert, heeft de 300AC een levendigheid die zelfs de meest veeleisende rijders tevreden zal stellen. Werp een blik op de 300AC en je duikt in de mooiste en meest iconische pagina’s van de motorgeschiedenis. Deze VOGE-klassieker werd ontworpen als een eerbetoon aan de geschiedenis van de tweewieler. Met oog voor de beste technologieën van het heden. De 300AC is standaard voorzien van een upside down voorvork met dubbele Nissin schijfrem, LED-verlichting en een digitaal dashboard.

Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@motormakelaar.com of 06 17008636.