NIU Electrische scooters

Voor al uw NIU Scooters

Als NIU dealer bieden wij het brede assortiment van NIU, welke wereldwijd marktleider is op het gebied van elektrische scooters. Naast de aanschaf van deze modellen, leveren wij ook de benodigde service.

Zelfs daar blijft het niet bij. Wij helpen u om de beste keuze te maken. Niet alleen qua model, maar wat financieel de beste keuze voor u is qua aankoop tot inruil in de toekomst.

Welkom in de wereld van meer dan ruim 40.000 actieve rijders.

NIU kopen?

Bent u opzoek naar een NIU scooter? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Modellen

NIU MQ Sport

De MQi staat voor stijl, plezier en innovatie. Het ontwerp zorgt voor een moderne twist bij het klassieke scooter ontwerp. Door de Panasonic Lithium-ion accu heb je tot 51-65 kilometer bereik. De accu laadt in 6 uur op. De MQI is lichter en kleiner dan zijn grote broer de NQI, maar past perfect binnen de stad. Door de lichte accu is opladen in huis of kantoor een makkie.

De MQI Serie is altijd verbonden met de NIU Cloud, waardoor u in real-time statistieken en diagnostische gegevens kan bekijken op uw mobiel.

Bekijk hieronder alle specificaties:

NIU MQi GT

70 km per uur als topsnelheid en 70km bereik, dat is de MQi GT! 14″ wielen en een slank design zorgen voor een wendbare scooter voor in de stad! Het slimme LED Dashboard laat alle informatie in een opslag zien die u nodig heeft. Kies voor een vergroot bereik, cruisen in de stad of ga voor topsnelheid door de verschillende rijmodi. De 3000W Bosch Motor laadt op in 4 uur en is gebouwd voor de meest veeleisende reizen. Door de 360 graden rijverlichting, bent u altijd goed zichtbaar. Door de ingebouwde voetsteunen en optionele verlengede rugleuning, zorgen voor een comfortabele rit voor zowel bestuurder als passagier.

Bekijk hieronder alle specifaties

NIU NQ Sport

De NQi heeft een klassieke, elegante uitstraling, maar bevat de nieuwste techniek.

De NQi maakt gebruik van de nieuwe lithium-ion batterijen. Naast dat op de batterijen 2 jaar garantie zit, wegen ze maar 10kg waardoor de accu makkelijk mee te nemen is. De accu laadt op binnen 6 uur en heeft een bereik van 50-80 km op een enkele oplaadbeurt.

Door gebruik te maken van slimme eletronische systemen, zorgt de NQI dat wanneer er geremd wordt de batterij zichzelf oplaadt. met de NQI app is navigeren makkelijk, kunt u altijd real-time data bekijken en weet u altijd waar u scooter is.

Bekijk hieronder alle specificaties

NIU UQI Sport

De IQU valt met zijn naked design gelijk op. Data van 150.000 rijders is gebruikt om deze smart scooter voor de stad te maken. De motor bevat alle technische snufjes om u makkelijk van A naar B te brengen. Door gebruik van het Field Oriented Control systeem is acceleren altijd soepel. Mede door het regeneratieve remsysteem kan de range verlengd worden met 6%. De UQI is de eerste scooter die gebruik maakt van keyless ignition, hiermee kunt u, uw scooter van 50 meter afstand aanzetten. De range van de scooter is 30 tot 40 km en de batterij is op te laden binnen 3,5 uur.

Bekijk hieronder alle specifaties

NIU UQI GT

Met de IQU is de stad uw speelplaats. 60 km range en een topsnelheid van 45 km per uur, zorgen er voor dat u snel op uw bestemming bent. Het naked design met 14″ inch velgen zorgt voor een slanke en stoere uitstraling. Geleverd met een gloednieuwe ECU zorgen meer dan 20 verschillende sensoren dat u altijd alle data weet. Door de NIU App weet u altijd waar u scooter is, zelfs op afstand. In samenwerking met deze app is uw scooter altijd veilig met het Smarter Alert System.

Bekijk hieronder alle specifaties