Motor huren

In de buurt van Amersfoort, Barneveld, Ede of Veenendaal en wilt u een motor huren? Dan bent u bij Motormakelaar aan het juiste adres. Een motor voor een dagje weg of een heel weekend? U kunt bij ons terecht voor het huren van verschillende motoren van CF Moto. Een motor huren doet u gemakkelijk bij Motormakelaar. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het huren van een motor? Neem dan contact met ons op, wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Geïnteresseerd in het huren van een motor? Bekijk hieronder ons aanbod uit verhuur aanbod. Klik op de motor voor meer informatie en het verhuurformulier.

Motormeidenmotor (A2)

De CFMOTO 400NK is voorzien van een stoere wrap in hologram style en het logo van Motormeiden. Deze motor is exclusief beschikbaar voor echte Motormeiden!

CFMOTO 650NK (A2)

De 650NK is de streetfighter in het CFMOTO gramma. De motor is agressief, maar erg toegankelijk. 

CFMOTO 700MT Wit

CFMOTO 700MT (A)

Ben je een avontuurlijke motorrijder? Dan is de 650 MT echt iets voor jou! De motor heeft een stoer en een karaktervol uiterlijk

CFMOTO 700CL-X Heritage (A)

Op zoek naar een klassieke uitstraling met moderne technologie. Dan is de 700CL-X wat voor jou!

CFMOTO 700CL-X Sport (A)

Met de CFMOTO 700CL-X sport is de sportieve uitvoering van de klassieke Heritage! Met een sportief uiterlijk en uitgebreide basisuitrusting is de CFMOTO 700CL-X Sport klaar voor avontuur.

CFMOTO 800MT Touring (A)

Met de CFMOTO 800 MT Touring kunt u avontuurlijk toeren! Met een stijlvol uiterlijk en uitgebreide basisuitrusting is de CFMOTO 800MT klaar voor avontuur.

cfmoto 800nk

 

CFMOTO 800NK (A)

De CFMOTO 800NK Sport is als naked een echte straatvechter met een optimale balans tussen prestaties, comfort en slanke maar krachtige designlijnen. Met het KTM blok is de 800NK Sport een vat vol sensaties.

Voge 500AC classic

Voge 500AC (A2)

De Voge500AC is het nieuwste lid van de Advanced classic familie. De klassieke elegante vormen uit het verleden worden gecombineerd met de meest geavanceerde technologie.