Motor huren

In de buurt van Amersfoort en wilt u een motor huren? Dan bent u bij MVS Motormakelaardij aan het juiste adres. Een motor voor een dagje weg of een heel weekend? U kunt bij ons terecht voor het huren van verschillende motoren van CF Moto. Wilt u liever een Qooder huren? In samenwerking met Florijn Qoodermotive, huurt u eenvoudig een QV3 of Quadro Qooder. Een motor huren doet u gemakkelijk bij MVS Motormakelaardij. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het huren van een motor? Neem dan contact met ons op, wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Geïnteresseerd in het huren van een motor? Bekijk hieronder ons aanbod uit verhuur aanbod. Klik op de motor voor meer informatie en het verhuurformulier.

Motormeidenmotor huren

De CF Moto 400NK is voorzien van een stoere wrap in hologram style en het logo van Motormeiden. Deze motor is exclusief beschikbaar voor echte Motormeiden!

CF Moto 650NK huren

De 650NK is de streetfighter in het CFMOTO gramma. De motor is agressief, maar erg toegankelijk. 

CF Moto 650 MT huren

Ben je een avontuurlijke motorrijder? Dan is de 650 MT echt iets voor jou! De motor heeft een stoer en een karaktervol uiterlijk

CF Moto 700CL-X

Op zoek naar een klassieke uitstraling met moderne technologie. Dan is de 700CL-X wat voor jou!

CF Moto 800MT

CF Moto 800 MT

Met de CF Moto 800 MT sport kunt u avontuurlijk toeren! Met een stijlvol uiterlijk en uitgebreide basisuitrusting is de CF Moto 800MT klaar voor avontuur.

Quadro Qooder huren

Qooder staat voor gemak en rijplezier waarmee je elk soort terrein overwint. Door de 4-wiels kanteltechniek blijft je altijd keurig rechtop staan en kun je ontspannen genieten. Een Qooder is veelzijdig en brengt je veilig naar bestemming.

Qooder QV3 huren

De QV3 is de allereerste 3-wiel motorscooter met 14” voorwielen en de enige met het HTS™ kantelsysteem. De QV3 is gewoon te rijden met je autorijbewijs en staat voor de ideale combinatie van efficiëntie, een ontspannen gevoel en rijplezier!

Voge 500 AC huren

De Voge 500 AC is het nieuwste lid van de Advanced classic familie. De klassieke elegante vormen uit het verleden worden gecombineerd met de meest geavanceerde technologie.

Voge 500DS LX

Voge 500 DS huren

De Voge 500 DS LX is de tourmotor voor rijders die willen verdwalen in de natuur, zonder het comfort en rijplezier van een stadsmotor te verliezen. Door de koppelrijke motor geeft de motor vertrouwen en comfort.