Motor huren

In de buurt van Amersfoort, Barneveld, Ede of Veenendaal en wilt u een motor huren? Dan bent u bij Motormakelaar aan het juiste adres. Een motor voor een dagje weg of een heel weekend? U kunt bij ons terecht voor het huren van verschillende motoren van CF Moto. Een motor huren doet u gemakkelijk bij Motormakelaar. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het huren van een motor? Neem dan contact met ons op, wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Geïnteresseerd in het huren van een motor? Bekijk hieronder ons aanbod uit verhuur aanbod. Klik op de motor voor meer informatie en het verhuurformulier.

Motormeidenmotor (A2)

De CF Moto 400NK is voorzien van een stoere wrap in hologram style en het logo van Motormeiden. Deze motor is exclusief beschikbaar voor echte Motormeiden!

CF Moto 650NK (A2)

De 650NK is de streetfighter in het CFMOTO gramma. De motor is agressief, maar erg toegankelijk. 

CF Moto 650 MT (A)

Ben je een avontuurlijke motorrijder? Dan is de 650 MT echt iets voor jou! De motor heeft een stoer en een karaktervol uiterlijk

CF Moto 700CL-X Heritage (A)

Op zoek naar een klassieke uitstraling met moderne technologie. Dan is de 700CL-X wat voor jou!

 

CF Moto 700CL-X Sport (A)

Met de CF Moto 700CL-X sport is de sportieve uitvoering van de klassieke Heritage! Met een sportief uiterlijk en uitgebreide basisuitrusting is de CF Moto 700CL-X Sport klaar voor avontuur.

CF Moto 800 MT (A)

Met de CF Moto 800 MT sport kunt u avontuurlijk toeren! Met een stijlvol uiterlijk en uitgebreide basisuitrusting is de CF Moto 800MT klaar voor avontuur.

Voge 500 AC (A2)

De Voge 500 AC is het nieuwste lid van de Advanced classic familie. De klassieke elegante vormen uit het verleden worden gecombineerd met de meest geavanceerde technologie.

Voge 500DS LX

Voge 500 DSX (A2)

De Voge 500 DSX is de tourmotor voor rijders die willen verdwalen in de natuur, zonder het comfort en rijplezier van een stadsmotor te verliezen. Door de koppelrijke motor geeft de motor vertrouwen en comfort.

Voge 650 DSX (A2)

De Voge 650 DSX is de speelse ééncilinder in het segment van Voge. De ideale motor voor rijders die willen verdwalen in de natuur, zonder het comfort en rijplezier van een stadsmotor te verliezen.