Motor huren

In de buurt van Amersfoort en wilt u een motor huren? Dan bent u bij MVS Motormakelaardij aan het juiste adres. Een motor voor een dagje weg of een heel weekend? U kunt bij ons terecht voor het huren van verschillende motoren van CF Moto. Wilt u liever een Qooder huren? In samenwerking met Florijn Qoodermotive, huurt u eenvoudig een QV3 of Quadro Qooder. Een motor huren doet u gemakkelijk bij MVS Motormakelaardij. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het huren van een motor? Neem dan contact met ons op, wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Geïnteresseerd in het huren van een motor? Bekijk hieronder ons aanbod uit verhuur aanbod. Klik op de motor voor meer informatie en het verhuurformulier.

CF Moto 400NK huren

De 400NK is afgeleid van de populaire 650NK en koppelt sportiviteit. Een uitmuntende wegligging, een scherp stuurgedrag en een intuïtieve bediening! 

CF Moto 650NK huren

De 650NK is de streetfighter in het CFMOTO gramma. De motor is agressief, maar erg toegankelijk. 

CF Moto 650 MT huren

Ben je een avontuurlijke motorrijder? Dan is de 650 MT echt iets voor jou! De motor heeft een stoer en een karaktervol uiterlijk

Qooder QV3 huren

De QV3 is de allereerste 3-wiel motorscooter met 14” voorwielen en de enige met het HTS™ kantelsysteem. De QV3 is gewoon te rijden met je autorijbewijs en staat voor de ideale combinatie van efficiëntie, een ontspannen gevoel en rijplezier!

Quadro Qooder huren

Qooder staat voor gemak en rijplezier waarmee je elk soort terrein overwint. Door de 4-wiels kanteltechniek blijft je altijd keurig rechtop staan en kun je ontspannen genieten. Een Qooder is veelzijdig en brengt je veilig naar waar je moet zijn.