CHASE FREEDOM

Modellen van VOGE

Maak kennis met de motoren van VOGE. Neem contact op voor een proefrit of bezoek één van de testdagen!

Dealerschap sinds 2020

Motormakelaar is als eerste dealer van VOGE sinds 2020 en inmiddels de grootste dealer van dit prachtige merk in Nederland. En hier zijn wij trots op!

Inmiddels is het dealernetwerk uitgegroeid en kunt u op verschillende locaties in Nederland de modellen van VOGE bewonderen. Wij zijn in het midden van Nederland gevestigd, dus zijn het hele land perfect bereikbaar. Wij presenteren de meeste modellen van VOGE en u kunt op diverse demo’s een proefrit kunt maken. Daarnaast is onze service- en onderhoudsafdeling volledig ingericht om alle reparaties aan motorfietsen van VOGE te kunnen uitvoeren.

Over VOGE

VOGE is het premium merkvan LONCIN welke onderdelen en complete motorfietsen ontwikkelt en produceert voor de gerenommeerde merken BMW Motorrad, Honda en MV Augusta. Het merk werd opgericht in 1983 en produceren inmiddels meer dan 2,5 miljoen motorfietsen per jaar. In 2005 ging LONCIN de samenwerking aan met BMW Motorrad voor de ontwikkeling en productie van BMW’s motorscooterplatform.

Elke VOGE wordt gekenmerkt door een geavanceerd design, een scherpe prijs en high-end configuratie. Zo beschikken de meeste modellen van VOGE  vering van KYB, remmen van NISSIN en BOSCH ABS systemen. Zo wordt kwaliteit en levensduur gegarandeerd! Inmiddels heeft VOGE op de modellen boven de 450cc,de fabrieksgarantie van 2 jaar op de motorfietsen, uitgebreid met 3 jaar aanvullende garantie. Zo heeft u als consument de zekerheid van langdurige service vanuit VOGE en haar dealernetwerk omtrent uw motorfiets!

VOGE 900DS

Leverbaar medio 2024
Voge 900DS

VOGE 650DSX

€ 8.999,- incl BTW en BPM
Voge 650DSX

VOGE 525DSX

Leverbaar medio 2024
Voge 525DSX

VOGE 500DSX LX

€ 8.599,- incl BTW en BPM
Voge 500DSX

VOGE 300Rally

€ 5.599,- incl BTW en BPM
Voge 300 Rally Crossmotor

VOGE 500R

€ 7.499,- incl BTW en BPM
Voge 500R Naked

VOGE 500AC

€ 7.999,- incl BTW en BPM
Voge 500AC classic

VOGE 125R

€ 4.249,- incl BTW en BPM
Voge 125R Naked

VOGE 400SR

€ 7.799,- incl BTW en BPM
Voge 400SR 4

Interesse in een proefrit op een CFMOTO? Maak dan een afspraak of schrijf u in voor de CFMOTO Days!

CFMOTO Days

Wij leveren  nieuwe en gebruikte motoren.

Wij doen altijd onze uiterste best om uw wensen te vervullen bij het zoeken naar uw droommotor! Om dit mogelijk te maken bieden we nieuwe en gebruikte motoren aan. We gaan zelfs nog een stap verder! Dit doen wij door verder te kijken dan ons eigen aanbod. Indien nodig halen wij uw droommotor elders uit Nederland, Duitsland, België of Itlaië. Zo zorgen wij dat we kunnen leveren wat u vraagt.

CFMOTO en VOGE

Wij zijn dealer van CFMOTO en VOGE en beschikken volledig over het aanbod van beide merken. Daarnaast werken wij mee aan de ontwikkelen van CFMOTO en VOGE in Nederland.

Interesse in het aanbod van CFMOTO en VOGE? Neem contact op of bezoek onze showroom!

Om u een nieuwe of gebruikte Zero te kunnen leveren, werken wij samen met Electric Motorbikes.nl. Met hun expertise  kunnen wij u ook met deze motoren van dienst zijn.

Neem contact met ons op voor meer info of bezoek onze showroom.

Occasions

Wij bieden verschillende gebruikte motoren aan. Zit er niet bij ons aanbod wat u zoekt? Geen probleem! Wij werken samen met veel dealers in Nederland, Duitsland en België, dus zoeken uw motor zo voor u op..!