Terugblik Moto Testdagen

Op 17 en 18 maart 2023 was het zover: de Moto Testdagen! In samenwerking met Combimotors vond het evenement plaats bij Motormakelaar in Terschuur. Tijdens de twee dagen hebben we veel motorrijders uit het hele land mogen ontvangen. Sommige bezoekers waren opzoek naar een nieuwe motor, anderen waren nieuwsgierig naar hoe de verschillende modellen van CF Moto en Voge eruitzien én rijden. Er kwamen zelfs een aantal bekende gezichten die we op de Motorbeurs al eerder hebben ontmoet op bezoek. Dit zorgde voor een gezellig weerzien!

Het rijgedrag van de motor ervaren

Ook dit jaar werd door de organisatoren een mooie route uitgezet die de deelnemers konden rijden. De route was voorzien van veel variatie. Zowel doorgaande wegen als landwegen passeerde, met verschillende soorten wegbestrating. Op deze manier konden de motorrijders het beste het rijgedrag van de motor ervaren. Toen gedurende de dag het zonnetje doorbrak werd de route alleen nog maar mooier.


De motoren stonden al klaar voor een testrit

Het testen van de motoren viel in goede smaak. Wanneer een bestuurder terugkwam van zijn eerste testrit, stond de volgende motor klaar voor gebruik. Het was mooi om te zien en horen dat iedereen genoot van de testritten en dat er zo enthousiast gereageerd werd op de nieuwe modellen.

De feedback op de nieuwe modellen van CF Moto en Voge was erg positief! Veelgehoorde opmerkingen waren: “wat een fijne stuurfiets, dat had ik eigenlijk niet verwacht” en “wat een complete motorfiets, zelfs zadelverwarming en een quickshifter”.

Wederom een succes

Als motorrijder wil je de prestaties en het rijgedrag van de motor ervaren. Daarom is het belangrijk en prettig om de motorfiets waar je interesse in hebt op de weg uit te proberen. Je moet ten slotte toch zeker weten dat een motorfiets bij jou past!

Twee motorrijders waren zo enthousiast over de door hen geteste CF Moto 650 MT en de CF Moto 700 CLX Sport dat de een zijn eigen motor bij ons inruilde en zijn nieuwe motor over een paar weken op komt halen. De ander heeft zijn nieuwe motor maar gelijk mee naar huis genomen, dat is toch geweldig!

Heb jij onze Moto Testdagen helaas gemist? Niet getreurd, de volgende staat namelijk alweer voor de deur. Op zaterdag 29 april 2023 organiseren wij weer een Moto Testdag.  Jij bent van harte welkom om de nieuwe modellen te bewonderen en misschien ook wel een testrit te maken. Inschrijven kan hier, tot dan!